Menu

iFun

Maak je eigen bestuurbare BB-8

BB-8

Je kunt een kleine BB-8 kopen van Sphero, dit is een robot uit Star Wars die je met je iPhone kunt besturen. Ontzettend leuk en echt iets voor de Star Wars liefhebber.

Maar een klein robotje is leuk, maar een levensgrote BB-8 is nog leuker. TechBuilder is aan de slag gegaan en heeft op YouTube een tutorial (stappenplan) online gezet hoe je je eigen bestuurbare BB-8 kan maken op ware schaal. Bovendien is de BB-8 te besturen met behulp van je smartphone, hoe je dit allemaal moet doen zie je in onderstaande video.

Verwissel in real time van gezicht met Face Swap Live

Face Swap Live

Ditmaal een letterlijke iFun, tegenwoordig kom je overal de nieuwe hype faceswap tegen. Op foto’s worden de gezichten van meerdere personen verwisseld, iets wat een bijzonder grappig effect oplevert.

Je kunt een foto eenvoudig bewerken, maar stiekem is het leuker om dit in real time te bekijken. Met Face Swap Live kun je onmiddellijk de gezichten verwisselen en de beelden rechtstreeks bekijken op je iPhone of iPad. Nieuwsgierig geworden? Check dan onderstaande video.

De allereerste Apple Watch uit 1995

De Apple Watch uit 1995

Wist je dat Apple eigenlijk al veel eerder een horloge had gemaakt? De eerste Apple Watch dateert al van 1995. Deze Apple Watch kreeg je cadeau bij aanschaf van het System 7.5.

Het horloge was alles behalve ‘slim’ en kon slechts alleen maar de tijd tonen. Tegenwoordig kent de Apple Watch uiteraard meer functies, klik hier! Jonathan Morrison heeft een video gemaakt van de originele Apple Watch uit 1995, je kunt deze hieronder bekijken.

iPro: Een Apple alternatief voor de GoPro

ipro uitgelicht goud

De iPhone heeft een zeer goede camera, ook is deze wendbaar en makkelijk te gebruiken. Maar een GoPro is toch iets handiger. We verwachten ook niet dat Apple met een GoPro concurrent komt, maar wat als ze wel een alternatief bedenken?

Op de website Curved is een concept te zien van een GoPro alternatief (iPro) die Apple op de markt zou kunnen brengen. Alles is geïnspireerd op de huidige generatie iPhone en een oude iPod Shuffle. Stiekem ziet het er wel erg goed uit, bewonder de iPro in onderstaande video.

Heb jij last van een smartphone pink?

iPhone 6s plus

Eerst was er de Wii-elleboog, ongetwijfeld ken je nog de Game-duim maar nu is er de smartphone pink. Dit is een pink die zich lichtjes naar buiten draait of vervormd is, het is vast een kwaaltje waar velen onder ons nog nooit van gehoord hebben.

Even in het kort: de meeste iPhone (of andere smartphone) gebruikers houden het toestel in één hand vast met de pink onderaan het toestel zodat deze niet zal wegglijden. Opzich is dit een veilige houding voor het toestel, ware het niet dat de pink hierdoor een lichte buiging aan overhoud.

The Future of TV is Apps

apple TV4 full icoon

Apple’s eerste reclamespotje van 2016 is voor de Apple TV. Apple wil in de krachtige animatie aantonen dat de toekomst van de televisie meer is dan TV zenders, door het wijde aanbod van Apps wil Apple aantonen dat er veel meer mogelijkheden zijn.

Bekijk onderstaande video om de commercial te bekijken over de mogelijkheden van de Apple TV. The Future of TV is Apps!

Ultra dunne iPhone 7

ultra dunne iphone 7

Nu Apple misschien wel afscheid gaat nemen van de 3,5mm audiopoort in de iPhone zou het misschien wel kunnen dat de nieuwe generatie iPhone nog dunner wordt.

In onderstaande video zie je een concept van een ultra dunne iPhone 7, met 3D Touch en geen thuisknop. De voorkant van de iPhone bestaat uit één groot scherm zonder behuizing. De kans is erg klein dat dit de nieuwe iPhone wordt, maar het zet ons wel aan het denken. Zie jij een dunnere iPhone wel zitten?

Apple 2015: Introductie van alle nieuwe producten

Macbook goud 12-inch

Het einde van 2015 komt steeds dichterbij, om dit in stijl af te sluiten bundelen we alle Apple video’s voor jullie samen, deze lees je terug in de Apple 2015 iFuns!

Bij elke aankondiging past al jaren een productfilmpje waar iemand uitlegt wat het product is, deze worden meestal vertoond op de grote events. Hieronder vind je de complete lijst van 2015.

Apple 2015: iPad, meer dan een tablet

ipad pro icoon

Het einde van 2015 komt steeds dichterbij, om dit in stijl af te sluiten bundelen we alle Apple video’s voor jullie samen, deze lees je terug in de Apple 2015 iFuns!

Apple 2015: Introductie van een nieuw product, de Apple Watch

apple watch sport goud

Het einde van 2015 komt steeds dichterbij, om dit in stijl af te sluiten bundelen we alle Apple video’s voor jullie samen, deze lees je terug in de Apple 2015 iFuns!

Dit jaar bracht Apple een compleet nieuw product op de markt, namelijk de Apple Watch. Uiteraard werd deze flink onder de aandacht gebracht met reclames, deze kun je allemaal hieronder ontdekken.

Apple 2015: Alle iPhone 6s nieuwigheden uitgelicht

iPhone 6s plus icoon

Het einde van 2015 komt steeds dichterbij, om dit in stijl af te sluiten bundelen we alle Apple video’s voor jullie samen, deze lees je terug in de Apple 2015 iFuns!

Bij de iPhone 6s werd bij de introductie al veel gesproken over de tal van nieuwe functionaliteiten, voornamelijk 3D Touch en de camera waren één van de belangrijkste nieuwigheden. Deze en nog veel meer nieuwigheden heeft Apple uitgelicht in onderstaande video’s.