25 oktober 2011

Aankopen verbergen in de iOS App Store

Vorige week hebben we laten zien dat het mogelijk is om aankopen in de Mac App Store te verbergen. Een dergelijke truc is ook mogelijk met de aankopen die zijn gedaan in de iOS App Store.

Ga op je iDevice naar de App Store en selecteer onderin het scherm de optie 'Updates' ▸ 'Aankopen'. Door nu een swipe van links naar rechts te maken op een applicatie verschijnt de optie 'Verberg'. Door op deze knop te tappen verdwijnt de app uit de lijst van aankopen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om de lijst met verborgen aankopen te bekijken en eventueel een app weer terug te plaatsen in de lijst van aankopen.

Ga naar de optie 'Uitgelicht' en scroll helemaal naar beneden, tap op je Apple ID. Selecteer de optie 'Bekijk account' en vul je wachtwoord in. Scroll nu naar beneden en selecteer de optie 'Verborgen aankopen'. Je krijgt nu een een overzicht van de verborgen aankopen, door op de knop 'Weergeven' te tappen verschijnt de app weer in de lijst van aankopen.Reacties


 • Ramon

  25 oktober 2011 om 16:36

  Hmm, werkt wel (ook handig dus bedankt voor de tip) maar is een beetje buggy en langzaam op mijn iPhone 4. Crashte zelfs de Store app.

 • Adriaan

  29 oktober 2011 om 9:10

  Hoe verwijder ik op iPhone 4 ongewenste update Pages voor iOS5 uit updatelijst?

 • Simon

  3 januari 2012 om 18:23

  Hoe kan ik de verborgen aankopen verwijderen in plaats van terugzetten?

 • Susan

  25 september 2012 om 15:38

  Dit werkt niet meer na de update voor de ipad. De ipad draait nu op ios 6.0. Heeft iemand een tip hoe je hierop je aankopen kan verbergen?

 • Arie

  8 december 2012 om 20:10

  We moeten aan blok Apple aanklagen voor het mollen van onze nieuw gekochte iPad 3. Met hun iOS6 hielpen zij zonder onze instemming vele nuttige functionaliteiten omzeep zonder herstelmogelijkheid naar de aankooptoestand. Ik zit nu in ieder geval opgescheept met een prul die naar een product verbouwd is dat ik niet wens te bezitten en wat ik dus wens te retourneren naar de leverancier, BCC, maar die laat NIET THUIS horen. Dan had je maar niet moeten updaten, zo kreeg ik te horen! Bahhhhhhhhhh!

 • Ezze Joffie

  9 december 2012 om 1:24

  Ik wil die Ipad 3 wel van je overnemen
  Laat eens weten wat je er voor wilt hebben

 • Arie

  9 december 2012 om 12:19

  Beste Ezze Joffie,
  Dat ding is nog nieuw. Inclusief Smartfolio en micro usb switch heb ik er 616,43 euro voor betaald. Doe maar een bod.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!