22 juli 2014

iOS 7AT Holiday: Slow motion video’s maken en bewerken

camera logo 7 retinaVele applicaties konden dit al, maar sinds de iPhone 5s wordt ook standaard slow-motion filmen met behulp van je iPhone een feit. Zo is het mogelijk om slow-motion HD video’s (720p) te maken met een framerate van maar liefst 120 frames per seconde!

Om dit te kunnen doen start je de Camera applicatie op en veeg je twee maal naar rechts om de video-optie 'Slo-Mo' te activeren. Met één druk op de knop kun je dan vervolgens een bepaalde actie in slow-motion filmen. Altijd leuk om extra drama in je video's te brengen.

slomo

iOS bepaalt zelf welke handeling hij in slow motion weergeeft, dit wil zeggen dat het begin en het einde van de video een normale snelheid heeft en in het midden wordt de slowmotion toegepast. Dit kun je eventueel wijzigen en zelf het slow motion effect bepalen, ga hiervoor naar de foto-applicatie en open de video. Activeer de menubalk en onderaan de tijdsbalk zie je nu streepjes staan.

slomo2

De grote zwarte strepen staan voor het begin en einde van het slow motion effect, verplaats deze naar een gewenste positie om het effect aan te passen. Op deze manier kun je zelf video's maken en het gewenste slow motion effect toepassen.

Het is momenteel niet mogelijk om standaard een slow motion effect toe te passen op gewone video's die gemaakt zijn met de iPhone 5s, echter kun je dit wel verwezenlijken met behulp van een alternatieve applicatie zoals Videon.

Videon
VideonCategorie: Photo & Video, Entertainment
Ontwikkelaar: Sylwester Los
iPad & iPhone  4+  15 MB DOWNLOAD  € 5.49

'AT Holiday' geeft je gedurende de zomer allerlei handige tips voor de iPhone, iPad en iPod Touch die erg handig op vakantie kunnen zijn. Klik hier voor meer AT Holiday tips.Reacties


  • Atrushi

    13 november 2014 om 23:43

    Hallo
    Ik wil camira instaleren

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!