24 maart 2015

NieuwsBiografie ‘Becoming Steve Jobs’ vanaf nu verkrijgbaar

Voor veel Apple liefhebbers blijft Steve Jobs een inspiratiebron. Met Tim Cook aan het roer is Apple na de dood van Steve Jobs nog steeds een gigantisch succes. Binnenkort zal de Apple Watch in de winkel liggen. Het eerste Apple product dat na de dood van Steve Jobs tot stand is gekomen.

De afgelopen weken is er veel aandacht geweest voor de nieuwe biografie 'Becoming Steve Jobs', het boek geeft een realistischer beeld over Steve Jobs dan de vorige biografieën en wordt door experts als een 'must-read' bestempeld. Vanaf vandaag is de biografie te koop in de iBook Store.

De schrijvers hebben aan de hand van interviews met onder andere Tim Cook, Jonathan Ive, Eddy Cue, familie en andere vrienden een prachtig boek geschreven over het leven van Steve Jobs. Het boek bevat unieke verhalen over Steve en zijn omgeving. Zo lees je dat Tim Cook zijn lever heeft aangeboden aan Steve Jobs, krijg je een beeld hoe iedereen om ging met de zieke Steve, enzovoorts. Ook vrolijke onderwerpen komen aanbod zoals de plannen van de gigantische Apple-campus en krijg je een realistisch beeld over de visie en het leven van Jobs.

steve-jobs

Iedereen bij Apple is erg te spreken over het boek, zo laat Eddy Cue via Twitter weten dat het boek echt laat zien wie Steve Jobs was en zei Tim Cook al eerder dat de biografie van Walter Isaacson uit 2011 niet echt zijn ding was.

De biografie 'Becoming Steve Jobs' is te koop via de iBooks Store en is momenteel alleen te downloaden in het Engels. Er zijn nog geen plannen om het boek te vertalen naar het Nederlands.

Becoming Steve Jobs
Becoming Steve JobsCategorie: Biography, Books, Business & Personal Finance, Industries & Professions
Ontwikkelaar:
    21 MB DOWNLOAD  € 13.99

Klik hier om het boek te downloaden, hier kun je ook een voorbeeld hoofdstuk downloaden alvorens je het gehele boek aanschaft.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!