22 november 2016

NieuwsDit jaar wel korting bij Apple op Black Friday

Pink red apple logo

Black Friday 2016 komt er weer aan! Vorig jaar sloeg Apple dit feestje over, maar dit jaar doen ze gewoon weer mee. Black Friday is altijd de dag naar Thanksgiving Day dat aanstaande donderdag plaatsvindt.

De vrijdag erna houden bijna alle winkels in Amerika, maar tegenwoordig ook in Nederland en België, een speciale uitverkoop waarbij vele producten worden aangeboden met mooie kortingen. De kortingen zijn in de meeste gevallen alleen de vrijdag tot middernacht geldig.

Bekijk hier alle Nederlandse Black Friday kortingen, acties en meer. Klik hier voor een compleet overzicht!

Black Friday 2016 ook bij Apple

Goed nieuws voor wie een iPhone, Apple Watch of Mac met korting wil kopen, Apple zelf zal ook deelnemen aan Black Friday. Dit kun je nu al aflezen in de Online Apple Store. Welke aanbiedingen Apple zal lanceren is nog niet bekend en weten we pas vrijdag.

Klik hier om de speciale Black Friday pagina van Apple te bekijken

black friday Apple

Volg ons om als eerste te weten te komen wat er allemaal in de aanbieding gaat zijn tijdens Black Friday op 25 november 2016. Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Lees ook: Dit was Black Friday 2015Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!