28 november 2014

NieuwsBlack Friday 2014: Korting op verschillende Apple producten en apps

Zoals ieder jaar komt Black Friday er weer aan! Dit artikel is niet meer van toepassing en gaat over de 2014 editie. Klik hier om de Black Friday acties van 2015 te bekijken. Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Bericht Black Friday 2014

Vandaag is het Black Friday. Op deze dag houden bijna alle winkels in Amerika een uitverkoop waarbij vele producten worden aangeboden met mooie kortingen.

Helaas doet Apple niet mee aan dit feestje, maar gelukkig wel een aantal andere webwinkels hier in Nederland. Hier kun je Apple, maar ook andere interessante producten kopen met een mooie korting. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels, webshops, etc die momenteel een Black Friday actie houden.

Korting op Macs, iPads, iPhones en andere (Apple) producten

Bezoek hiervoor de websites van:
Centralpoint.nl
Media Markt
Dixons
iCentre
Xando

Overige interessante aanbiedingen

10% korting op alles bij onze partner 'Stack Social' met de code HAPPYBF10
10% korting op alles bij de iPodhoes webshop
70% korting op MacX DVD Ripper Pro, MacX Video Converter Pro en Airplayit
€7,5 korting bij besteding vanaf €25 bij MyCom met de code BFA2014

iOS en OS X Applicatie

Naast mooie aanbiedingen voor iMacs, iPads en andere producten, zijn zijn er vandaag ook veel iOS en OS X applicaties gratis of afgeprijsd te downloaden in de App Store. Deze lijst wordt gedurende de hele dag aangevuld.

Bekijk alle iOS App Store aanbiedingen
Bekijk alle Mac App Store aanbiedingen

Koop je producten en apps via bovenstaande links, het kost jou niets extra’s en hiermee steun je appletips zodat onze website kan blijven bestaan.Reacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!