29 november 2013

NieuwsBlack Friday 2013: Korting op verschillende producten in de Apple Store

apple-black-friday-sale-2013Zoals ieder jaar komt Black Friday er weer aan! Dit artikel is niet meer van toepassing en gaat over de 2013 editie. Klik hier om de Black Friday acties van 2015 te bekijken. Volg ons en blijf op de hoogte van nieuwe aanbiedingen.

Je kunt ons op verschillende manieren volgen, het eenvoudigste is dagelijks onze website bezoeken. Verder kun je ons volgen op Twitter, Facebook en Google+ of accepteer onze Safari push notificaties.

Bericht Black Friday 2013

Vandaag houden bijna alle winkels in Amerika een uitverkoop waarbij vele producten worden aangeboden met mooie kortingen. Apple doet uiteraard ook mee aan dit gebeuren en niet alleen de VS profiteert van deze korting, maar de hele wereld. Dit wil zeggen dat je vandaag via de online Apple Store of in een officiële Apple Store verschillende producten kunt aanschaffen met korting.

Verwacht geen 50% korting op een iPad of MacBook maar op sommige artikelen krijg je wel een voordeel van €100. Klik op onderstaande link om alle kortingen te bekijken. Je kan tot vanavond 23.59 uur de producten aanschaffen met de korting, hierna is het afgelopen en betaal je weer de reguliere prijs voor het product.

Klik hier om onmiddellijk alle kortingen te bekijken

BlackFriday2013

Niet alleen bij Apple kun je vandaag Apple producten scoren met een mooie korting, maar ook bij andere webshops. Bekijk hieronder het gehele overzicht. Ken je nog webshops die Apple of Apple gerelateerde producten aanbieden met korting speciaal voor Black Friday, meld het ons.

CentralPoint
Appletips Shop
BCCReacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!