Menu

29 november 2013

NieuwsBlack Friday: Korting op verschillende producten in de Apple Store

apple-black-friday-sale-2013Gisteren was het Thanksgiving Day in Amerika en andere delen van de wereld, met een maag vol van de kalkoen gaan vandaag veel Amerikanen naar de winkels om te starten met hun kerstinkopen. Ideaal, want vandaag is het Black Friday.

Op deze dag houden bijna alle winkels in Amerika een uitverkoop waarbij vele producten worden aangeboden met mooie kortingen. Apple doet uiteraard ook mee aan dit gebeuren en niet alleen de VS profiteert van deze korting, maar de hele wereld. Dit wil zeggen dat je vandaag via de online Apple Store of in een officiële Apple Store verschillende producten kunt aanschaffen met korting.

Verwacht geen 50% korting op een iPad of MacBook maar op sommige artikelen krijg je wel een voordeel van €100. Klik op onderstaande link om alle kortingen te bekijken. Je kan tot vanavond 23.59 uur de producten aanschaffen met de korting, hierna is het afgelopen en betaal je weer de reguliere prijs voor het product.

Klik hier om onmiddellijk alle kortingen te bekijken

BlackFriday2013

Niet alleen bij Apple kun je vandaag Apple producten scoren met een mooie korting, maar ook bij andere webshops. Bekijk hieronder het gehele overzicht. Ken je nog webshops die Apple of Apple gerelateerde producten aanbieden met korting speciaal voor Black Friday, meld het ons.

CentralPoint
Appletips Shop
BCC
Gerelateerde tips:
Reacties


    Een reactie toevoegen: