Wedstrijd

Altijd een volle batterij dankzij de ZAGGsparq

ZAGGsparqSindskort verkoopt Mobielbereikbaar.nl als één van de weinige in Nederland ZAGG accessoires voor de iPhone en iPad. ZAGG is voornamelijk bekend om de zeer goede beschermingsfolie voor vele mobiele apparaten. Met behulp van de dunne, maar stevige skins kun je een apparaat in zijn geheel beschermen tegen gevaren van buitenaf.

De invisibleSHIELD is bijvoorbeeld maar 0.2 millimeter dik, tevens zijn de protectors allemaal op maat gemaakt en passen deze perfect. Door de speciale opbreng-techniek kun je de bescherming van je iDevice af halen zonder dat er een plakkerige substantie achter blijft.

Naast bescherming heeft ZAGG ook een hoop andere handige en leuke accessoires zoals de ZAGGkeys toetsenbord-case serie, Headsets, ZAGGaquabuds. Van de ZAGG accessoires in het Mobielbereikbaar assortiment hebben wij de ZAGGsparq 2.0 mogen testen.

Unieke iPhone cases van EDGE Design

band-iphone-5Uiteraard wil iedereen zijn iPhone zo lang mogelijk gebruiken en daarom optimaal beschermen tegen 'gevaren' van buiten. Een aantal van deze gevaren kunnen zijn; vallen, stoten of krassen van sleutels. Gelukkig zijn is er een enorm aanbod cases die je iPhone hier tegen kunnen beschermen.

Wanneer je opzoek bent naar een unieke en zeer exclusieve case dan kun je terecht bij het Amerikaanse merk EDGE Design. Deze cases geven je iPhone een zeer stijlvol en robuust uiterlijk. De case is vervaardigd uit aluminium en is daardoor bijzonder licht. De zijkant wordt afgewerkt met een kunststof band die stevig om de iPhone sluit. EDGE Design is een jong en vernieuwend bedrijf uit de Vernigde Staten, de serie iPhone cases die worden geproduceerd zijn uniek in vorm en eigenschappen.

Verlies nooit meer je sleutel of iPhone dankzij de Kensington Proximo

Kensington_Proximo_Tag_K39567_5028252353816Het is vast en zeker wel eens voorgevallen dat je sleutels bent kwijtgeraakt of misschien zelfs andere belangrijke spullen. Hier is nu een eenvoudige oplossing voor dankzij de Kensington Proximo. Hiermee raak je nooit meer je sleutels of andere waardevolle spullen kwijt. Het Proximo-systeem volgt je spullen met behulp van de gratis Proximo-app voor de iPhone.

Bevestig de sleutelhanger aan je sleutelbos en deze communiceert onmiddellijk met je iPhone. Zodra één van beide voorwerpen ergens achter blijven liggen krijg je onmiddellijk een signaal dat je iets vergeten bent. Naast de sleutelhanger is er ook de Kensington-tag, hiermee traceer je eenvoudig en snel een ander waardevol product zoals een camera, koffer, handtas, macbook, enzovoorts.

Nieuwe versie Cut The Rope: Time Travel (winactie!)

VTRiconHet is weer zo ver, we hebben er even op moeten wachten maar ZeptoLab heeft weer een vervolg uitgebracht op het razend populaire spel 'Cut The Rope'. De nieuwe versie heeft de naam 'Cut The Rope: Time Travel' gekregen en is een volledig nieuwe app geworden. Het thema van dit spel is tijdreizen samen met het karakter Om Nom.

Zoals bij de voorgaande versies dien je Nom te voorzien van snoep, dit keer niet alleen Nom, maar ook zijn voorouders. Je reist met Nom terug de tijd in naar de middeleeuwen, oud Egypte, oude grieken, stenen tijdperk, enzovoorts. In totaal wachten zes 'spannende' en nieuwe locaties op je die voor 'uren' spelplezier zorgen.

Koken met behulp van de Belkin iPad Chef Stand (winactie!)

chefstandEr zijn duizenden accessoires en gadgets voor de iPhone, iPad (mini) en iPod Touch, vele hebben we al mogen testen hier op appletips. Meestal zijn de gadgets geschikt voor jong en oud, man en vrouw, maar toch vooral gericht op de man.

Dankzij Dollo.nl hebben we een gadget mogen testen die vooral de dames zullen aanspreken. Appletips heeft de afgelopen weken de Belkin Chef Stand onder de loupe genomen, het accessoire voor de echte keukenprinses en uiteraard ook voor de keukenprins. Dankzij de Chef Stand kun je eenvoudig je iPad plaatsen in de keuken en eenvoudig je recepten te bekijken.

Ontwerp je eigen iPad Smart Cover (Winactie!)

groupshot_ipad_covers_noshadeDe iPad is een fantastisch gadget die voor vele het dagelijks leven iets eenvoudiger maken. Daarnaast hebben steeds meer personen een iPad en uiteraard wordt deze gepersonaliseerd. Dit kun je op verschillende manieren doen, denk maar aan een leuke cases, stickers of gepersonaliseerde cases.

iPad cases zijn er in duizenden kleuren en smaken, zo zijn vele versierd met kleuren, lijnen, bloemen, enzovoorts. Maar wat valt op, Smart Covers zijn enkel verkrijgbaar in een standaard kleur en helemaal niet vrolijk. Daar heeft gocustomized iets aan gedaan waar wij alleszins razend enthousiast over zijn.

Nauwkeurig je gewicht bijhouden met de Withings WiFi Weegschaal

weegschaal iconOndertussen zijn we in februari en liggen de feestdagen al een ruime tijd achterons. Vele hebben vast het goede voornemen genomen om op de lijn te gaan letten en enkele kilootjes kwijt te raken. Tot op heden nog niet gelukt? Dan ligt het vast aan je weegschaal.

Tijd voor een nieuwe dus en waarom dan geen super gadget? De Withings WiFi Weegschaal is één van de betere in zijn soort. Zoals de naam al doet vermoeden is deze weegschaal verbonden met het netwerk en worden alle registraties bijgehouden. Met behulp van de iOS applicatie of Withings website kun je deze gegevens bekijken.

iPhone 5 pakketten voor onder de kerstboom (Doe mee en win!)

De feestelijke maand December is weer begonnen, voor vele de gezelligste maand van het jaar die gepaard gaat met de nodige feesten en cadeaus. Over elke dagen mogen we de Sint weer verwachten en enkele weken later mag zijn goede vriend de kerstman weer vele mensen plezieren met leuke cadeaus.

In samenwerking met mobilefun.nl zullen we de Sint en Kerstman een beetje voorzien van de nodige inspiratie. Mobilefun heeft namelijk een uitgebreid iPhone 5 pakket in de aanbieding, in dit pakket vind je verschillende leuke en handige accessoires terug speciaal voor de iPhone 5.

Ontwerp je eigen glazen backcover of case voor de iPhone (Doe mee en win!)

Voor de iPhone zijn er verschillende leuke, stevige en unieke cases op de markt. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een case van. Helaas zijn veel van deze cases niet uniek en bestaan er meerdere van dit soort. Daarom komen steeds meer fabrikanten en webshops met de mogelijkheid om je eigen case te ontwerpen.

Gocustomized.com maakt het nog net iets unieker. Deze maken het mogelijk om je persoonlijke glazen achterkant (BackCover) te ontwerpen voor de iPhone 4(S). De glazen achterkant van een iPhone 4 of 4S kun je bij gocustomized volledige zelf ontwerpen, bijvoorbeeld voorzien van kleur, foto of logo. De BackCover vervangt de volledige originele achterkant van je iPhone en ziet er net zo glanzend uit als het origineel.

iOS 6PassMaker: Klanten- en spaarkaarten toevoegen aan PassBook

Eerder schreven we al over de mogelijkheid om je persoonlijke klanten-en spaarkaarten toe te voegen aan de nieuwe PassBook applicatie op je iPhone. Met behulp van je kaartnummer wordt er een streepjescode gegenereerd die het mogelijk maakt om in gelezen te worden door de barcode-scanners.

Na de website variant hebben ontwikkelaars een iOS applicatie op de markt gebracht genaamd PassMaker, hierdoor is het nog eenvoudiger om je klanten- en spaarkaarten toe te voegen aan PassBook. Zo is het mogelijk om je Bonus- of AirMiles kaart toe te voegen met één druk op de knop.

Kanex mySpot: Een handig Wi-Fi accespoint (Doe mee en win!)

Tegenwoordig beschikken de meeste hotels over een draadloos Wi-Fi netwerk, als dan niet gratis of betaald voor de gasten. Helaas beschikken niet alle hotels over een (goed) draadloos netwerk en ben je afhankelijk van het Mobiele netwerk als je je iPhone, iPad, Mac, enzovoorts wilt gebruiken in het hotel.

Iets waar bijna alle hotel wel over beschikken is een vaste ethernet verbinding, handig als je nog een Macbook hebt met een ethernet-poort, maar voor de recente MacBook's is dit al verleden tijd. Toch is er een vrij eenvoudige oplossing voor dit probleem. Sinds enkele weken is de mySpot Kanex op de markt, dit klein apparaat maakt van een bestaande vaste LAN verbinding een draadloos Wi-Fi accespoint. Een hele handige accessoire voor de reizende zakenman of levensgenieters die vaak op reis zijn.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!