4 november 2012

De Dollo iPhone 5 case (Doe mee en win!)

De iPhone 5 is al enkele weken te koop in Nederland en België en steeds meer mensen hebben deze in hun bezit. Langzaam beginnen de cases op te duiken voor de iPhone 5, net als alle voorgaande iPhone’s zullen er binnenkort duizenden exemplaren beschikbaar zijn waar we als consument uit kunnen kiezen.

Maar waar moet een goede case aan voldoen? Volgens ons moet een case een bescherming bieden, maar hij mag niet te dik of te zwaar zijn. Daarnaast moet hij het design van de iPhone extra in de verf zetten en niet 'verpesten'.

Omdat de iPhone 5 dunner en lichter is dan ooit, moet dat ook zo blijven. Daarom is de iPhone 5 case van Dollo ideaal. Deze is slechts 0,5 mm dik en licht transparant zodat je toch nog het mooie design van de nieuwe iPhone kunt zien.

De Dollo iPhone 5 case is meer gericht op bescherming tegen krassen en design. Wanneer de iPhone valt zal de dollo case wel de grootste klap opvangen en blijven de beschadigingen in het kwetsbare aluminium beperkt. Wanneer je een stevigere case wilt hebben voor je iPhone kun je beter kiezen voor een Case-Mate die ook verkrijgbaar zijn in de Dolloshop.

Deze dunne case omsluit de totale achter- en zijkant van je iPhone. Door de handige uitsparingen kun je alle functies van je telefoon blijven gebruiken. De Dollo iPhone 5 case is vervaardigd uit kunststof en Hierdoor ben je verzekerd van duurzame kwaliteit. De case is verkrijgbaar in vijf verschillende frisse kleuren: zwart, wit/transparant, groen, rood en blauw en kosten slechts € 9,99.

In samenwerking met Dollo.nl mogen wij vijf Dollo iPhone 5 cases verloten onder onze bezoekers. Vul voor vrijdag 0:00 het onderstaande formulier in en je maakt automatisch kans. AT App gebruikers kunnen de knop ‘Doe mee’ gebruiken en maken automatisch kans op de witte/transparante variant. Na beëindiging van de actie zul je eenmalig een mailing ontvangen van Dollo.nl. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk een bericht.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.Reacties


 • Lars Smook

  4 november 2012 om 10:52

  Mooie case!!! Doet weinig afbreuk aan het design van de iphone 5…

 • Joel

  4 november 2012 om 12:44

  Aub, appletips, na vele keren meedoen aan zulke wedstrijden, nooit gewonnen te hebben, wil ik deze heel graag winnen !!! :)
  Het zijn wel altijd leuke acties hé, doe zo voort.

 • HW

  4 november 2012 om 15:12

  @Joel: Join the club!!!!!!!!!!

 • Joel

  11 november 2012 om 21:28

  Net een mailtje gehad, ik ben 1 van de gelukkige !!!

  DANKU APPLETIPS !!!!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!