13 september 2014

NieuwsDe iPhone 6 (plus) vanaf nu te bestellen!

iphone6 rechts
De Nederlandse telecom leveranciers zijn er dit keer erg snel bij! Het is vanaf vandaag mogelijk om een iPhone 6 of iPhone 6 plus te bestellen! Wanneer je nu bestelt beloven de onderstaande leveranciers dat je nieuwe iPhone op 26 September wordt geleverd.

Studentmobiel iPhone 6 iPhone 6 plus
Belsimpel iPhone 6 iPhone 6 plus
GSM Wijzer iPhone 6 iPhone 6 plus

Vanzelfsprekend heb je de keuze uit een los toestel of in combinatie met een abonnement. De prijzen verschillen per leverancier, deze zijn helaas wel fors hoger dan de reguliere Apple retail prijs. Klik in de bovenstaande tabel op het model iPhone voor meer informatie.

Als je een product bestelt met behulp van de links op deze pagina dan steun je daarmee appletips, hiervoor willen we je vanzelfsprekend hartelijk bedanken. Hierdoor kunnen wij verder met appletips!Reacties


 • Werner

  10 september 2014 om 18:28

  Bij al deze winkels is de prijs van een los toestel al €150,- boven de prijs van een los toestel bij Apple!!! Belachelijk!

 • Eddie

  10 september 2014 om 19:35

  idd Werner als het zo moet

 • Excellent

  10 september 2014 om 23:15

  Inderdaad belachelijk; ze gokken denk ik op de addicts (zoals ik) die hem meteen willen bestellen, dan maar voor iets minder.. Sorry maar hier trap ik niet in…

 • henk

  11 september 2014 om 9:49

  Alle 3 de websites werken met hetzelfde systeem en dezelfde prijzen. Waarschijnlijk 1 pot nat, en dit is geen nieuws maar een advertorial, niet erg, jullie moeten ook geld verdienen als website, maar zet dat er netjes bij dan zoals eigenlijk elke zich zelf respecterend blog tegenwoordig doet.

 • Laurens

  11 september 2014 om 15:58

  Hahaha, wat een absurde prijzen! Echt belachelijk duur. Mensen koop ‘m in hemelsnaam gewoon los bij Apple en neem een sim-only erbij. Vele malen goedkoper.

 • Barry Lok

  12 september 2014 om 23:51

  Door dit gedrag voor mij nooit meer een bestelling bij 1 van deze aanbieders!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!