25 september 2014

NieuwsiPhone 6 voorverkoop gestart!

iphone6Vanaf 26 september is de iPhone 6 en iPhone 6 Plus officieel verkrijgbaar in Nederland. Waar kan je terecht om de nieuwe iPhone op die dag of eerder in handen te krijgen? Naar een Apple Store in Duitsland of Frankrijk rijden zal voor de meesten onder ons geen optie zijn, gelukkig zijn er ook online alternatieven.

De meeste online telecomwinkels en de onderstaande providers zijn afgelopen vrijdag gestart met het aannemen van iPhone 6 pre-orders, hiervoor kun je terecht bij:

KPN - Vodafone - Hi - T-Mobile

Vodafone geeft je de mogelijkheid om al in de nacht van donderdag 25 september op vrijdag 26 september het toestel te laten bezorgen. Waarom zou je dan nog een hele nacht voor een Apple Store willen doorbrengen. Misschien voor de sfeer, maar uit ervaring kunnen we zeggen dat naargelang het dichter bij 08:00 komt, de sfeer geheel verdwijnt en zit je tussen niets ontziende oost-blokkers.

Natuurlijk zijn er online telecomwinkels waar je terecht kunt om de iPhone 6 te bestellen:

Studentmobiel.nl - BelSimpel.nl - GSMWijzer.nl - Typhone.nl

Een iPhone 6 kopen in combinatie met een abonnement

Selecteer het type iPhone, belminuten, databundel, etc en je weet met enkele klikken wie voor jou de meest gunstige iPhone 6 aanbieder is!

Dixons: Je iPhone 6 wordt thuisbezorgd op 26 september!

Dixons belooft dat je iPhone 6 wordt thuisbezorgd op 26 September als je online bestelt op hun website. Als extra krijg je daarbij 3 jaar garantie, de voorraad zal niet al te groot zijn. Het is dus slim snel een bezoekje aan de dixons.nl te brengen, wees er snel bij!

Dixons update: De levertijd is opgelopen tot oktober, de voorraad was dus niet groot.

Origineel bericht gepubliceerd op 18 september 2014Reacties


 • Stella

  18 september 2014 om 20:29

  Dixons, is een zaak die voor de aankoop veel verkoopbelooftes maakt, maar als je problemen hebt, dan gebruikt deze zaak diverse smoesjes om zijn verplichtingen niet na te komen. Ik heb sinds januari 2014 diverse problemen met een macbook air en daarvoor met een koptelefoon van apple gehad. De garantie is wel op papier maar in werkelijkheid is dat niet waar.
  Hun service is heel slecht en zij verwijzen telkens weer naar de technische dienst, en zogenaamd zij kunnen niets aan doen, in plaats dat zij zelf het probleem oplossen.!!!!

  Nooi bij Dixons kopen!! Heel slecht!!

 • Hans

  19 september 2014 om 0:04

  Weet niet wat dit voor onzin is, maar vanaf 23:10 staat er: leverbaar in oktober 2014!?

 • Ruud

  19 september 2014 om 17:26

  Helaas is het zo dat de nieuwe eigenaar van Dixons er al een hele lange tijd een potje ervan maakt. Verbaasd me niet om te lezen dat de service slecht is. Er is ook nog zoiets als consumenten recht. Zeker van Apple producten mag je verwachten dat ze langer meegaan dan 3 jaar, en bij mij is dat ook zo! Dus Dixons gebruikt het als verkoop praatje die 3 jaar maar uiteindelijk heb je het al:-)

  Echt handig al die iOS tips, ga zo door!

 • Maarten

  22 september 2014 om 20:52

  Geen ervaring met Dixons. Het zal, maar gaat deze post daarover?Wel gelijk 3 stuks iPhone 6 besteld.

 • Karel

  23 september 2014 om 4:15

  Is al bekend welk model-/typenummer de iphone 6 in Nederland heeft? Is het de A1586?

 • Ton

  26 september 2014 om 1:03

  De arrogantie van Apple weer ten top, de laatste Iphone (bend-problem) en IOS 8 update. Tegenwoordig trap ik niet meer direct in updates en nieuwe artikelen van Apple. Wat is het toch simpel om je nieuwigheden door computer blondies te laten testen. Het zijn net architecten die ramen ontwerpen die niet te zemen zijn.

 • Edwin

  26 september 2014 om 19:53

  Idd mooie praatjes van Dixons, ook 2 besteld, ook gelokt door de belofte van levering op 26 september, mooi niet dus!!!

  Misleiding is het!

  Koop er nooit niks meer!!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!