17 mei 2015

WATCHKun je zwemmen met de Apple Watch?

Apple Watch icon water

De Apple Watch is volgens Apple 'spatwater en waterbestendig', absoluut niet waterdicht. Toch zijn er genoeg mensen die de Apple Watch testen op zijn waterbestendigheid. Douchen met de Apple Watch mag geen problemen opleveren, maar kun je ook echt gaan zwemmen deze zomer met de Watch?

Ray Maker nam de proef op de som en ging daarom één kilometer zwemmen, springt van tien meter hoog van de duikplank en duikt (via een speciaal apparaat) veertig meter diep. In onderstaande video kun je de testresultaten bekijken.

Zoals je ziet levert zwemmen en duiken geen enkel problemen op, maar let op, Apple dekt eventuele schade niet en de garantie vervalt. Hieronder kun je lezen wat Apple zelf zegt over de waterdichtheid van de Apple Watch.

"Apple Watch is spatwater- en waterbestendig maar niet waterdicht. Het is dus geen probleem om Apple Watch te dragen en te gebruiken bij het sporten, terwijl het regent en tijdens het handenwassen, maar het wordt niet aanbevolen om Apple Watch onder te dompelen. Apple Watch voldoet aan de waterbestendigheidsnorm IPX7 volgens IEC-standaard 60529. De leren bandjes zijn niet waterbestendig."

bron


Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!