6 februari 2017

iFunOne Night on iPhone 7 campagne toont prachtige nachtfoto’s

iPhone 7 dual lens optisch zoomen

De Shot on iPhone-campagne is één van de populairste reclamecampagnes van Apple. In de campagne staat het maken van prachtige foto's met een iPhone centraal. Een compleet overzicht van de 'Shot on iPhone 2016' foto's en video's vind je hier terug.

Wegens het succes heeft Apple een vervolg gegeven aan deze campagne en is 'One Night on iPhone 7' gestart. Ook deze keer hebben ze foto’s van professionele en niet-professionele fotografen genomen voor de campagne. Echter zijn deze extra bijzonder, want de foto's zijn 's nachts gemaakt.

One Night on iPhone 7

De collectie bestaat uit tientallen foto’s en worden momenteel op reclameborden in verschillende steden wereldwijd getoond. Zo zou je de foto's kunnen tegen komen in onder meer Duitsland, Verenigd Konkinkrijk, China, Verenigde Staten, etc.

one night on iPhone 7 campagne

Foto gemaakt door Jeremy Perez-Cruz

Alle foto’s zijn gemaakt met een iPhone 7 Plus. De meeste zijn origineel, maar sommige zijn nabewerkt met Lightroom. Desalniettemin is de basis een iPhone 7 Plus en iOS. De reden van deze campagne is erg eenvoudig, de nieuwe iPhone heeft namelijk een verbeterde lens met optische beeld­stabilisatie en ƒ/1.8 aperture. Hierdoor registreert de camerasensor 50% meer licht waardoor er mooiere foto's kunnen worden gemaakt in het donker.

one night on iPhone 7 campagne

Foto gemaakt door Benjamin Plouffe

one night on iPhone 7 campagne

Foto gemaakt door Jennifer Bin

one night on iPhone 7 campagne

Foto gemaakt door Laurence Bouchard

Klik hier om alle foto's te downloaden en te bekijken of bekijk onderstaande video:

Lees ook: Portret-optie gebruiken voor diepte-effect met iPhone 7 Plus


Reacties


  • Rita

    7 februari 2017 om 1:06

    Wat zal de iPhone 8 Premium dan wel niet in huis hebben als de 7 Plus al zo goed is…ik ben heel benieuwd in september als die wordt aangekondigd.

Een reactie toevoegen: