11 februari 2014

iOS 7iOS 7: De markeringsstijl van gemarkeerde e-mails wijzigen

mail logo 7 retinaWanneer je een e-mail bericht wil markeren zodat je deze later snel weer kunt raadplegen hoef je weinig handelingen uit te voeren. Open de desbetreffende e-mail en tap je onderaan in de navigatiebalk op het symbool met de vlag. Vervolgens selecteer je de optie ‘Markeer’.

Om direct alle gemarkeerde berichten te raadplegen is het verstandig om een slimme album voor gemarkeerde berichten te activeren. Open hiervoor de mail applicatie en navigeer naar je postbussen overzicht (eerste pagina). Tap vervolgens op de knop ‘Wijzig’ en activeer de postbus ‘Gemarkeerd’.

Wanneer je een e-mail bericht markeert krijgt deze in iOS 7 voor het onderwerpveld een klein oranje bolletje. Wil je liever het oude, vertrouwde vlaggetje dan kan dat, want in iOS 7 kun je de markeringsstijl aanpassen.

markeringsstijl

Open de Instellingen van je iDevice en navigeer naar de optie ‘E-mail, contacten en agenda’s’. Open vervolgens de optie ‘Markeringsstijl’ en selecteer hier je gewenste weergave. Kleur voor het bolletje en vorm voor het vlaggetje.

Meer over Mail kun je hier terugvinden.Reacties


  • Marco

    5 augustus 2016 om 16:50

    Het zou fijn zijn als je, net zo als op de Mac, ook de kleur kunt wijzigen bij markeringsstijl van gemarkeerde e-mails.

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!