25 november 2013

iOS 7iOS 7: Webpagina’s verwijderen en toevoegen aan de Safari favorieten

Safari logo 7 retinaWanneer je in iOS 7 een nieuwe pagina opent op je iPhone, iPad of iPod Touch krijg je een overzicht te zien van al jouw favorieten. Deze zijn te vergelijken met alle mappen en webpagina’s die zich in de bladwijzerbalk bevinden. Het is mogelijk om hier snel een webpagina aan toe te voegen of te verwijderen. Volg hiervoor onderstaande stappen:

Open de Safari applicatie en navigeer naar de gewenste webpagina die je graag wilt toevoegen. Tap vervolgens in de navigatiebalk op de deelknop (te herkennen aan de pijl omhoog) en selecteer hier de optie ‘Bladwijzer’. Voor een gewenste naam in en tap op de optie ‘Locatie’, selecteer hier ‘Favorieten’ om de bladwijzer toe te voegen. Bevestig door op ‘Bewaar’ te tappen.

favorietentoevoegen

Vervolgens wordt de webpagina toegevoegd aan jouw favorieten. Deze kun je dan raadplegen door een nieuwe pagina te openen. Deze kun je vervolgens verplaatsen door gedurende enige momenten te tappen op het icon tot deze begint te wiebelen en vervolgens kun je hem van plaats wijzigen.

favorietenverwijderen

Uiteraard is het ook mogelijk om een favoriete webpagina te verwijderen, open hiervoor Safari en tap op het bladwijzer-icon in de navigatiebalk. Vervolgens navigeer je naar de optie ’Favorieten’. Gebruik de knop ‘Wijzig’ om een webpagina te verwijderen uit deze lijst of met behulp van een swipe-beweging naar links. Let op, door het verwijderen van deze webpagina’s wordt ook je bladwijzerbalk in OS X gewijzigd. Wil je liever geen gebruik maken van de favorieten-functie in Safari voor iOS? Lees dan deze tip hier op appletips.

Meer over iOS 7 kun je hier terugvinden.Reacties


 • j keizer

  22 september 2014 om 22:25

  Beste mensenKunt u mij vertellen hoe ik in leeslijsten berichten kan verwijderen en dan speciaal waar het symbool met het brilletje is het middelste symbool

 • jonas

  10 december 2015 om 16:41

  hoe anoniem surfen uitzetten ? niet bij instellingen te vinden, noch tijdens surfen onderaan , zoals ik overal lees, hb ipad 4 , ios9′ dank

 • Wesley Fabry

  10 december 2015 om 16:51

  Jonas, bedoel je dit? http://www.appletips.nl/ios-8-aparte-privemodus-in-safari/

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!