15 december 2014

iOS 8iOS 8: Burst-mode foto’s maken met de FaceTime camera

camera icoon iOS

De FaceTime camera is de camera aan de voorkant van de iPhone, iPad en iPod Touch. Hiermee kun je uiteraard FaceTime gesprekken mee voeren, maar ook gebruiken om foto’s van jezelf te maken of andere objecten. Wie in het bezit is van een iPhone 6, iPhone 6 plus, iPad Air 2 of een iPad mini 3 heeft een extra functie in de camera applicatie.

Wanneer je de FaceTime camera activeert kun je ook foto’s maken in burst-mode. Dit houdt in dat je de cameraknop (of een volumeknop) ingedrukt kunt blijven houden tijdens het maken van een foto. iOS maakt dan ontzettend veel foto’s na elkaar. Vervolgens kiest iOS automatisch de mooiste en beste foto uit de reeks.

facetime-burst

Vanzelfsprekend kun je zelf ook een favoriet kiezen, ga hiervoor naar de Foto applicatie en navigeer naar de burst-foto’s. Deze worden gegroepeerd in één foto, maar het zijn er wel degelijk meerdere. Tap vervolgens onderaan op de navigatiebalk op 'Selecteer' en kies uit de lijst van burst-foto’s jouw favoriet. Daarna kun je kiezen om toch alle foto’s te behouden of enkel jouw favorieten uit deze reeks. Op deze manier kun je nog eenvoudiger selfies maken.

Meer over Camera kun je hier terugvinden.Reacties


  • vnt technology

    17 december 2014 om 12:57

    Ik heb dit geprobeerd op een iphone 5S en het werkt ook.

Een reactie toevoegen: