21 november 2016

iOS 10iOS 10: De hoofdfoto van een persoon wijzigen in Foto’s

foto iOS app

Vanaf iOS 10 worden de de Foto's in de gelijknamige applicatie uitgebreid gescand en geanalyseerd. Hierdoor kan de gebruiker zoeken naar foto’s met bergen, bepaalde dieren, etc. (meer info) en Personen gebruiken.

Tijdens het analyseren kijkt iOS ook welke gezichten er op de foto staan, deze worden dan automatisch gegroepeerd en kun je terugvinden in het nieuwe album 'Personen'. De personen en gezichten beheren, ordenen en groeperen kun je doen via deze tips. In het album 'Personen' vind je de albums met gezichten terug. Deze heeft een hoofdfoto die je handmatig kunt aanpassen naar en zelfgekozen gezicht.

De hoofdfoto (basisgezicht) van een persoon wijzigen

• Open Foto’s
• Navigeer naar het tabblad 'Albums'
• Open het album 'Personen'
• Open het album waarvan je het basisgezicht wilt wijzigen

Hoofdfoto en basisgezicht instellen voor foto's Personen

Tik in het nieuwe geopende venster op ‘Selecteer’. Je hebt nu de mogelijkheid om de foto's te selecteren. Kies de foto die je wilt instellen als hoofdfoto en tik hierop zodat deze geslecteerd wordt. Tik daarna op de deelknop (vierkant met pijl omhoog).

Veeg nu in de onderste rij naar links of rechts en tik op de optie ‘Stel basisgezicht in’ om de hoofdfoto te wijzigen. Vanaf nu wordt dit gezicht gebruikt als hoofdfoto voor het album.

Lees ook: Personen en gezichten beheren in iOS Foto’s


A post shared by appletips.nl (@appletips.nl) on
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: