23 oktober 2012

NieuwsLive blog Apple event: We’ve got a little more…


Vanavond om 19 uur onze tijd zal een Apple media event plaatsvinden in het California theater te San Jose. Apple heeft nog niet verteld waarover het evenement zal gaan, maar de titel ‘We’ve got a little more to show you’ spreekt voorzich. De kans is heel erg groot dat de iPad Mini zal worden geïntroduceerd.

Volgens de geruchten zou de derde generatie iPad een kleine update krijgen met een Lightning-aansluiting en een 4G-chip die ook buiten de USA werkt. Volgens sommige critici kunnen we ook een Mac update verwachten. Zo zal er misschien wel een nieuwe 13 inch MacBook Pro met Retina scherm, iMac en Mac mini worden voorgesteld. Daarnaast mogen we waarschijnlijk iTunes 11 en iBooks 3.0 verwachten.

Vanavond weten we welke geruchten waar zullen zijn, je kunt het evenement live volgen via deze pagina vanaf 18.45 uur. Refreshen is niet nodig, het live-verslag wordt automatisch geupdate.

Het live verslag wordt mede mogelijk gemaakt door dollo.nl

De uitnodiging is voorzien van een leuk kleurtje. In onze iCandy sectie kun je alvast wallpapers terugvinden voor je iPad, iPhone en Mac gebaseerd op deze uitnodiging.Reacties


 • Justin

  23 oktober 2012 om 11:50

  Maar ze zullen de de ipad 3 gewoon hebben verkleind dus model weten we al.
  Alleen de hardware is nog de vraag ( en prijs natuurlijk ).
  Ben erg benieuwd :-)

 • Tom

  23 oktober 2012 om 13:50

  Of kijk live op de Apple Tv

 • GastonM

  23 oktober 2012 om 17:34

  Er is ook een officiële livestream van Apple op zowel de Apple TV als op Macs en iDevices. Link: http://www.apple.com/apple-events/october-2012/

 • Roland

  23 oktober 2012 om 18:11

  Word spannend…

 • Patrick

  23 oktober 2012 om 18:50

  Volgens mij moeten we nog effe geduld hebben…
  De counter was iets te vroeg afgelopen… ;-)

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!