26 september 2014

NieuwsiPhone 6 (plus) bestellen los of met abonnement

iPhone 6 en iPhone 6 plus

Eindelijk, de iPhone 6 (plus) is te bestellen in de Online Apple Store. Naast een compleet vernieuwde design beschikt de nieuwe generatie iPhone over een groter scherm ten op zichten van de vorige generaties. Je hebt de keuze tussen een iPhone 6 met een 4,7 inch scherm of een iPhone 6 plus met een 5,5 inch scherm. Veder kun je kiezen tussen drie verschillende kleuren genaamd goud, zilver en spacegrijs en is er keuze tussen een opslag van 16, 64 of 128 GB. De prijs varieert van €699 tot €999, klik hier om onmiddellijk de iPhone 6 (plus) aan te schaffen.

Tip! Ook de nieuwe cases voor de iPhone 6 (plus) zijn beschikbaar voor verkoop. Naast de online Apple Store kun je de iPhone 6 (plus) ook aanschaffen bij een provider, (web)winkel en in combinatie met een abonnement. Wij hebben een handig overzicht gemaakt zodat je vrijwel onmiddellijk de voorraad kunt checken, dit overzicht vind je hieronder terug.

Een iPhone 6 kopen in combinatie met een abonnement

Selecteer het type iPhone, belminuten, databundel, etc en je weet met enkele klikken wie voor jou de meest gunstige iPhone 6 aanbieder is!

iPhone 6 (plus) kopen bij providers en andere (web)winkels

Media Markt
BCC
Bol.com
Centralpoint
Dixons
KPN
Vodafone
Hi
T-Mobile
Studentmobiel.nl
BelSimpel.nl
GSMWijzer.nl
Typhone.nl

Koop je iPhone 6 (plus) via bovenstaande links, het kost jou niets extra’s en hiermee steun je appletips zodat onze website kan blijven bestaan.Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!