19 maart 2016

Koop nu Parallels en krijg er gratis apps bij waaronder 1Password en Parallels Access

Toont het parallels logo, een imac met blauwe achtergrond en twee rode strepen

Goed nieuws als je interesse hebt in Parallels, het gelijkgenaamde bedrijf heeft namelijk een tijdelijke actie (lees: tot 22 maart) waarbij je extra applicaties krijgt als je Parallels aanschaft.

In principe koop je Parallels en krijg je er een aantal apps gratis bij dankzij de Parallels Power Bundle. De apps die je er gratis bij krijgt zijn: 1Password, Kaspersky for Mac, PDF Expert, PDF Office for iPad, CleanMyMac en Parallels Access. Deze bundel heeft een prijs vanaf $49,99. De Parallels Power Bundle heeft een totale waarde van $269,94!

Met Parallels is het mogelijk om Windows virtueel te installeren op je Mac. Via de virtuele machine kun je Windows volledig gebruiken, net alsof je Windows hebt geïnstalleerd op je Mac in plaats van OS X.

Voorbeeld van parallels coherence, windows applicaties die geinstaleerd zijn op een Mac

Verder beschikt Parallels over een bijzondere functie genaamd ‘Coherence’. Via deze optie is het mogelijk om alle programma’s die je opent in Windows rechtstreeks te gebruiken in OS X. Zo behoud je gewoon OS X met in het Dock de actieve Windows applicaties. Dat is bijzonder, het werkt in eerste instantie vreemd, maar je raakt er snel aan gewend. Je draait de app dus in Windows 10 via Parallels in een OS X omgeving.

Lees ook: Parallels Desktop 11, Windows virtueel gebruiken op een Mac (review)

Parallels Power bundle

Heb je interesse in Parallels dan is het zeker de moeite waard om de Parallels Power Bundle aan te schaffen, zo krijg je naast Parallels nog een aantal handige en goede applicaties erbij. Vooral Parallels Access is interessant, hiermee kun je jouw Mac of PC bedienen en gebruiken vanaf een mobiel apparaat zoals iPad.

Klik hier voor meer informatie over deze bundel en de applicaties die je er gratis bij krijgt.Reacties


 • René

  19 maart 2016 om 13:54

  Ik zou Parallels nooit meer kopen. De reden hiervan is, ik had het 1x aangeschaft voor 79.- euro toen kwam er van Apple een grote update en werkte het programma niet meer of ik moest 52.- euro betalen. Ben toen overgestapt op het gratis VirtualBox, werkt prima.

 • Ad

  19 maart 2016 om 17:36

  Tja dat doen ze iedere keer als Apple elk najaar gratis zijn osx vernieuwd, dan kun je bij Parallels de volle mep gaan dokken als je die update hebt.

 • Eric

  19 maart 2016 om 17:45

  Vreemd ik kan parralels altijd blijven gebruiken. Top app!

 • René

  19 maart 2016 om 20:20

  Mijn reactie is niet geplaatst! Ik heb aangegeven om Parallels niet te kopen. Het bedrijf neemt het niet zo nauw met de nazorg. Ik had het programma gekocht voor 79.- en binnen 1 jaar een grote update van Apple waarna er 52.- voor de update werd gevraagd. Ik vind dat dit niet kan. Sinds die tijd gebruik het gratis VirtualBox.

 • Daniel

  19 maart 2016 om 21:55

  Hij stond er wel degelijk hoor ;-) nu 2x dus je punt is zeker duidelijk 👍

 • eduard

  20 maart 2016 om 13:14

  Je blijft met elke update weer betalen inderdaad. Dat is even leuk maar na de 5e keer houd ik het voor gezien!

 • Tom

  20 maart 2016 om 17:00

  Daarom hou ik mijn VAIO laptop achter de hand. Daar staat de gratis Windows 10 op + de volledige Office suite. Wordt allemaal gratis geupdated.

 • Mike

  20 maart 2016 om 18:29

  Heb zelf een goedkoop Wind@ws laptopje gekocht zodat ik de Mac schoon hou van dergelijke software. Zo blijf ik Wind@ws nodig voor een paar applicaties en ben je dit niet, zou ik zeggen blijf er ver vanaf!

 • wallytax57

  21 maart 2016 om 3:15

  Ik wil het best kopen maar hun verdienmodel staat mij niet aan. Om voor een update weer te gaan betalen ????? Never en nooit dat hoef je bij een betaald programma nooit. Er zijn dan wel andere wegen te gaan om Parallels te downloaden als bij die graaiers.

Een reactie toevoegen: