20 mei 2014

OS X: ‘Grand Theft Auto’-bundle voor uren spelplezier

GTAiconEr zijn een hoop computerspellen beschikbaar voor OS X, iOS, Windows, en andere game platformen, maar er zijn er maar een paar die er echt uitspringen. Zo is het populaire spel Grand Theft Auto een begrip geworden in de game-cultuur.

Er zijn ondertussen al 5 series uitgebracht, met daarin nog eens extra aanvullingen en edities. De spellen zijn een samensmelting van een computerspel, maar ook van een popcultuur. De serie is gecreëerd door DMA Design (ondertussen Rockstar North) en wordt gepubliceerd door Rockstar Games.

De bedoeling van het spel is vrij eenvoudig. Als basis hebben de spellen criminaliteit als thema en de vrijheid om te doen wat je zelf graag wil. Men krijgt van verschillende ‘bazen’ in het spel opdrachten die de speler dient uit te voeren. Dit is dan meteen ook de basis van het spel om verder te geraken voor opdrachten uit te voegen en je op te werken in de rangen van de plaatselijke misdaadscène. De opdrachten volgen elkaar niet onmiddellijk op, hierdoor heb je als speler een vrije keuze om te doen wat je wil tussen de opdrachten.

GTA

Tijdens het spel is vrijwel alles mogelijk en is de keuze immens, zo kun je alles stelen wat los en vast zit, er kunnen stunts uitgevoerd worden, men kan prostituees oppikken, chaos veroorzaken door op voetgangers of politiemannen te schieten, de metrosporen blokkeren, over de stad vliegen, autos en andere vervoermiddelen stelen en nog zoveel meer. Daarnaast kan de speler (vanaf GTA: San Andreas) basketballen, monstertrucks rondrijden, auto's tunen, zwemmen, zijn uiterlijk veranderen, skydiven, gokken in een casino en nog veel meer. Hierdoor krijg je veel meer mogelijkheden en kun je een soort van tweede leven leiden. Daarnaast kun je ook bijverdienen met verschillende eenvoudige bijbaantje zoals taxichauffeur, pizzabezorger, brandweerman, enzovoorts.

Zoals je kan lezen is het spel erg gewelddadig en daarom is het spel enkel geschikt voor 18+. Omdat er geen beperkingen zijn en vrijwel alles mogelijk is biedt het wel een realistisch beeld en heb je uren spelplezier. Deze week kun je voor slechts $9,99 (€7,29) een GTA pakket met drie spellen aanschaffen. Het gaat om de edities: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. Deze spellen zijn te spelen op je Mac en kunnen hier (via StackSocial) worden aangeschaft.

Tijdens de aankoop van het pakket krijg je een couponcode die je in de online winkel van MacGameStore.com kunt omruilen voor de drie spellen. Je zult daarom ook een account moeten aanmaken voor deze winkel. Meer informatie vind je hier bij 'TERMS & CONDITIONS’ terug.

Ook voor iOS zijn er een aantal GTA-spellen uitgebracht, deze vind je hieronder terug:

Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto 3Categorie: Games, Adventure, Action, Entertainment
Ontwikkelaar: Rockstar Games, Inc.
iPad & iPhone  17+  693 MB DOWNLOAD  € 5.49

Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: Vice CityCategorie: Games, Action, Entertainment, Adventure
Ontwikkelaar: Rockstar Games, Inc.
iPad & iPhone  17+  1107 MB DOWNLOAD  € 5.49

Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto: San AndreasCategorie: Games, Entertainment, Adventure, Action
Ontwikkelaar: Rockstar Games, Inc.
iPad & iPhone  17+  1965 MB DOWNLOAD  € 7.99


Helaas! De bovenstaande app is helaas niet meer beschikbaar in de App StoreReacties


Een reactie toevoegen:Do NOT follow this link or you will be banned from the site!