7 april 2017

iPhone 5c achter camera repareren

Niets is zo vervelend wanneer de achter camera kapot is van jouw iPhone 5c. Voor veel mensen is de achter camera een van de belangrijkste functies omdat je deze dagelijks gebruikt. In deze handleiding laten we je precies zien hoe je dit zelf eenvoudig kunt vervangen. Het vervangen van de iPhone 5c achter camera is een erg makkelijke reparatie en zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Wanneer je de reparatie gaat uitvoeren is het altijd belangrijk om een aantal zaken goed in de gaten houden te houden. Het eerste belangrijke punt is om de reparatie uit te voeren met gereedschap van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat je de reparatie ook goed kunt uitvoeren en dat je niets kapot maakt tijdens het repareren. Kies ook altijd voor goede onderdelen, slechte onderdelen functioneren helaas lang niet altijd goed.

Bekijk de video die je hieronder ziet goed voordat je aan de reparatie begint!

Heb je de achter camera vervangen en wil je nu nog meer onderdelen van je iPhone repareren? Neem dan eens een kijkje op het reparatie overzicht van Appletips »


iPhone 5c achter camera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


  • Ronald

    7 april 2017 om 16:40

    Een iPhone 5C achter een camera repareren of een iPhone 5C achtercamera repareren…?

Een reactie toevoegen: