19 maart 2017

iPhone 5c dock connector repareren

Is de dock connector van je iPhone 5c kapot? Met deze reparatie handleiding (inclusief video), goed gereedschap een nieuwe dock connector  kan je dit probleem helemaal zelf oplossen. Een defecte dock connector kan voor problemen zorgen zoals:

  • niet kunnen opladen van je iPhone
  • defecte koptelefoonaansluiting
  • defecte microfoon (tijdens normaal bellen hoor je gesprekspartner je niet)
  • defecte GSM antenne, deze wordt namelijk via de dock connector aangesloten
  • niet werkende home button, de dock connector zit met 2 contactpunten vast aan de home button kabel

Met het vervangen van de dock connector kan je dan ook bovenstaande problemen oplossen. Deze reparatie is een van de meest voorkomende reparaties van de iPhone 5c.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens het repareren van je iPhone 5c dock connector is het altijd verstandig om de reparatie uit te voeren met onderdelen van goede kwaliteit. Kies daarom altijd voor iPhone 5c onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is! Voer de reparatie dan ook altijd uit met goed gereedschap waaronder een reparatieset en eventueel een magnetische schroefmat.

Bekijk de reparatie video hieronder goed!

Nu weet je alles over het zelf repareren van de dock connector van je iPhone 5c. Je kunt het nu helemaal zelf gaan vervangen. Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht van Appletips »


iPhone 5c dock connector repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!