13 maart 2017

iPhone 5c home button repareren

Is de home button kapot of kan je deze niet meer goed bedienen? Met de video die je hieronder vindt kan je precies zien hoe je de home button (kabel) kunt repareren. Na de reparatie kan je deze natuurlijk weer net als voorheen gebruiken zodat je iPhone 5c weer helemaal goed te gebruiken is. De home button is een van de belangrijkste knoppen van de iPhone, wanneer deze kapot is, is het gebruiken van je iPhone een stuk lastiger.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Het vervangen van de home button is een makkelijke reparatie en zal ongeveer 10 minuten duren. Wel raden wij aan om gebruik te maken van onderdelen die goed zijn voor je iPhone 5c, zo weet je zeker dat de kwaliteit van je iPhone hetzelfde blijft. Gebruik bij het uitvoeren altijd goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren.

Hopelijk is het repareren van je iPhone 5c home button gelukt. Heb je nog vragen? Stel die dan onder dit bericht! Wil je nou nog meer handleidingen bekijken, neem dan een kijkje op het reparatie handleiding overzicht van Appletips »


iPhone 5c home button repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!