22 maart 2017

iPhone 5c scherm repareren

Heb je jouw iPhone laten vallen en is nu ineens het scherm van je iPhone 5c stuk? We laten je hieronder precies zien hoe je dit scherm kunt vervangen met een uitgebreide reparatie video. Het vervangen van het scherm is een reparatie die niet moeilijk is. In ongeveer 20 minuten kan je deze klus klaren met behulp van goed gereedschap en natuurlijk een goed scherm voor je iPhone 5c. Naast standaard schermen zijn er ook voorgemonteerde schermpjes aanwezig, op deze schermen zit alles voorgemonteerd zodat je het scherm direct kunt plaatsen op de iPhone. Wanneer je tijdens de reparatie een voorgemonteerd scherm kan gebruiken voer je de reparatie in ongeveer 10 minuten uit.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Onthoud tijdens het repareren altijd goed dat het halve werk van de reparatie bestaat uit het werken met de juiste onderdelen en het juiste gereedschap. Kies daarom altijd voor een iPhone 5c scherm van hoge kwaliteit.

Bekijk de video hieronder goed zodat je precies weet hoe je het scherm kunt vervangen!

Nu je de video hebt bekeken weet je precies hoe je zelf het scherm kunt vervangen. Blijf altijd rustig tijdens de reparatie zodat je geen fouten maakt. Heb je na het repareren van je scherm helemaal de smaak te pakken gekregen? Kijk dan ook eens op de overzichtspagina van de iPhone reparatie handleidingen »


iPhone 5c scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: