10 april 2017

iPhone 5c voorcamera kabel repareren

Wanneer de voorcamera kapot is van je iPhone 5c is dat natuurlijk erg vervelend. Met deze nieuwe voorcamera (kabel) die geschikt is voor de iPhone 5c lost het probleem op zoals een niet functionerende voorcamera. Naast dat de voorcamera kabel verantwoordelijk is voor de voorcamera is deze ook verantwoordelijk voor het handsfree bellen, de Siri functie, oorspeaker (staat via de kabel in verbinding met het moederbord). Het is altijd belangrijk om te kiezen voor iPhone 5c onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je namelijk zeker dat de kwaliteit goed is.

Belangrijk tijdens het repareren:
Tijdens het repareren is het belangrijk om altijd rekening te houden met een aantal basisaspecten voor het zelf repareren van je iPhone. Het advies is om tijdens je reparatie altijd gebruik te maken van gereedschap dat geschikt is voor de reparatie. Veel mensen besparen op gereedschap met als gevolg, kapot gedraaide schroeven en dat wil je natuurlijk niet!

Bekijk de reparatie video hieronder goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Nu je de video hebt bekeken weet je alles wat je moet weten om zelf de voorcamera kabel te vervangen. Wanneer je meer video wilt bekijken kan je alle iPhone 5c reparatie handleidingen bekijken »


iPhone 5c voorcamera kabel repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: