2 mei 2017

iPhone 5c wifi antenne repareren

Werkt de wifi van je iPhone 5c niet meer goed of misschien wel helemaal niet meer? In de video die je hieronder ziet kan je precies zien hoe je dit kunt oplossen. Het vervangen van de wifi antenne is een gemiddelde reparatie en zal ongeveer een klein half uur in beslag nemen. Om tijdens het repareren geen schroeven door elkaar te halen is het verstandig om zeker bij deze reparatie een magnetische schroefmat te gebruiken. Het is namelijk erg belangrijk dat je geen schroeven door elkaar haalt tijdens het repareren.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Het is erg belangrijk om een goede iPhone reparatieset te gebruiken zodat je alle schroeven en onderdelen goed kunt demonteren tijdens de reparatie. Voer de reparatie altijd rustig uit zodat je niet overhaast te werk gaat want dat vergroot de kans op fouten. Gebruik altijd iPhone 5c onderdelen van hoge kwaliteit, het is namelijk erg belangrijk dat je kiest voor kwaliteit om er zeker van te zijn dat het onderdeel goed zal functioneren.

Bekijk de video die je hieronder ziet zorgvuldig, zo weet je precies hoe je de reparatie zelf kunt uitvoeren.

We hopen dat je na het bekijken van de video alle informatie weet om het probleem van een slechte wifi of een helemaal niet functionerende wifi kunt oplossen. Wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het iPhone reparatie overzicht op de website »

 


iPhone 5c wifi antenne repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: