7 juni 2017

iPhone 6 plus achter camera repareren

Wanneer de achter camera van je iPhone 6 plus niet meer werkt is dat erg vervelend. Allereerst kan je dan bijvoorbeeld geen mooie foto's meer maken met de achter camera en dat is vandaag de dag erg belangrijk is, ook lost het vervangen van de achter camera in de meeste gevallen problemen op zoals bijvoorbeeld strepen op alle gemaakte afbeeldingen (of video's), niet goed scherp kunnen stellen van de achter camera. De achter camera van vandaag de dag is zo belangrijk omdat het vaak de traditionele fotocamera vervangt en zeker tijdens de vakantie is een goede achter camera erg belangrijk.

Het vervangen van de achter camera is een makkelijke reparatie en zal ongeveer 10 minuten duren. Voor een beginnende reparateur is deze reparatie erg goed te doen maar wel adviseren we altijd om gebruik te maken van goed gereedschap, een magnetische schroefmat om het overzicht te kunnen behouden tijdens de reparatie.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het uitvoeren van de reparatie is erg belangrijk om te werken met iPhone 6 plus onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat het onderdeel van dezelfde kwaliteit is zoals je bent gewend.

Bekijk de reparatie video goed, dit is erg belangrijk voor het uitvoeren van de reparatie.

Nu je de video hebt bekeken ben je van alles van de reparatie op de hoogte. Je kunt nu dan ook goed beslissen of je de reparatie zelf wilt uitvoeren. Onthoud nogmaals dat het belangrijk is om goed te werk te gaan en daarnaast ook met zowel onderdelen als gereedschap van hoge kwaliteit te gebruiken zodat je zeker weet dat je de reparatie zo goed mogelijk kunt uitvoeren.

Wil je meer reparatie handleidingen bekijken? Bekijk dan het iPhone 6 plus reparatie overzicht van Appletips »


iPhone 6 plus achter camera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: