3 juni 2017

iPhone 6 plus batterij repareren

Loopt de batterij van je iPhone 6 plus snel leeg of is deze helemaal defect? In vrijwel alle gevallen los je deze problemen op met het vervangen van de iPhone 6 plus batterij. In de video die je hieronder kunt bekijken is precies te zien hoe je dit zelf kunt vervangen. We raden aan om tijdens het repareren altijd goed de video in de gaten te houden zodat je precies weet wat je moet doen! De reparatie is een gemakkelijke reparatie en zal ongeveer 20 minuten duren.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het uitvoeren van de reparatie is het belangrijk om altijd voldoende tijd te nemen zodat je geen fouten maakt tijdens het repareren. Ook is het advies om altijd goed te onthouden waar alle schroeven vandaan komen (eventueel kan je hier een speciale magnetische schroefmat voor gebruiken), anders is er een mogelijkheid dat je schroeven door elkaar haalt en daarmee het moederbord beschadigt. Het is daarnaast ook altijd belangrijk om voor een hoge kwaliteit iPhone 6 plus batterij te kiezen zodat je er van kunt uitgaan dat de batterij ook goed zal functioneren. Veel reparateurs vergeten de batterij te bevestigen met de speciale batterij sticker, deze handige sticker is belangrijk bij het plaatsen omdat deze ervoor zorgt dat de batterij goed vast zit in het frame.

Bekijk die video die je hieronder ziet goed, dit verkleint de kans op het maken van fouten!

Nu je de video van hierboven hebt bekeken weet je precies hoe je zelf de batterij van je iPhone 6 plus kunt gaan vervolgen. Voer de reparatie altijd uit met goed gereedschap en neem daarnaast voldoende tijd. Wil je nog meer reparatie handleidingen bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht van Appletips »


iPhone 6 plus batterij repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: