18 mei 2017

iPhone 6 plus dock connector repareren

Is de dock connector van je iPhone 6 plus kapot? Met deze handige handleiding kan je dit probleem helemaal zelf oplossen. De dock connector heeft een belangrijke functie en is onder andere verantwoordelijk voor het opladen van je iPhone. Daarnaast zorgt de iPhone 6 plus dock connector ook voor de verbinding tussen de geluidsbox. De microfoon en koptelefoon aansluiting zijn ook functies die in de dock connector zitten.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het repareren is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Gebruik tijdens het vervangen van de dock connector altijd een goede iPhone reparatieset, dit zorgt ervoor dat je de reparatie goed kunt uitvoeren en geen schroeven kapot maakt. Tijdens het repareren raden we aan om goed te onthouden waar alle schroeven vandaan komen, dit kan simpelweg door dit even uit te tekenen op een papiertje maar de meeste mensen gebruiken hiervoor de magnetische schroefmat (speciale magnetische mat).

Bekijk onderstaande video goed. Zo weet je precies hoe je de reparatie moet uitvoeren!

Na het bekijken van de video weet je alles wat je moet weten. Wil je nou nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht »


iPhone 6 plus dock connector repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: