5 mei 2017

iPhone 6 plus wifi antenne repareren

Is de wifi antenne van je iPhone 6 plus defect of heb je last van een erg slecht signaal? In de video die je hieronder kunt bekijken leggen we je uit hoe je dit waarschijnlijk zelf kunt oplossen. Het repareren van de wifi antenne is wel een reparatie die wat moeilijker is, dit komt omdat het probleem niet altijd met zekerheid wordt veroorzaakt door een defect onderdeel. Vaak ontstaat het probleem door een probleem met meerdere oorzaken. We leggen je dus alleen uit hoe wij dit over het algemeen oplossen maar het is niet zeker dat dit ook de oplossing gaat zijn.

Gelukkig zijn de onderdelen voor de reparatie erg goedkoop, het is dus zeker de moeite waard om het even te testen. Naast het vervangen van de wifi antenne van de iPhone 6 plus is het belangrijk om tijdens het open halen van de iPhone ook even op te letten of schroeven of metalen afdekplaatjes ontbreken, dit is namelijk erg belangrijk voor de geleiding van het wifi signaal. Ook het goed reinigen van het frame met wat alcohol kan soms wonderen verrichten. Zelf doen wij dit dan ook altijd.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het repareren raden we voor deze reparatie zeker een goede iPhone reparatieset aan en gebruik daarnaast ook zeker een magnetische schroefmat, zo zal de kans op het door elkaar halen van schroeven aanzienlijk worden verminderd. Gebruik voor het uitvoeren altijd iPhone 6 plus onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is en dat het onderdeel ook goed zal functioneren.

Bekijk onderstaande video rustig. Wanneer de video té snel gaat kan je deze pauzeren.

Nu je de video van hierboven hebt bekeken ben je klaar om het gereedschap zelf in de hand te nemen. Voor het bekijken van meer reparatie video's kan je terecht op het iPhone reparatie overzicht van Appletips.

Heb je verder vragen? Plaats die dan onder dit bericht zodat wij of andere mensen verder kunnen adviseren.


iPhone 6 plus wifi antenne repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


  • Antonio

    6 mei 2017 om 15:35

    Duidelijke uitleg!

Een reactie toevoegen: