13 juli 2015

iPhone 6 scherm repareren

Het iPhone 6 scherm repareren is een gemakkelijke reparatie. Je bent er ongeveer 15 tot 20 minuten mee bezig. Met een nieuw iPhone 6 scherm los je problemen op zoals een niet werkend LCD scherm of een defect touch screen van je iPhone. Bekijk hier de reparatie video van FixjeiPhone om zelf direct aan de slag te gaan. Wel is het belangrijk dat je gebruik maakt van de juiste reparatie tools zoals een reparatieset en een magnetische schroefmat. Dit voorkomt problemen en zorgt voor een goed overzicht tijdens de reparatie.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Het is altijd erg belangrijk dat je voor het uitvoeren van de reparatie gebruik maakt van iPhone onderdelen van de hoogste kwaliteit zodat je zeker weet dat de onderdelen die je gebruikt van goede kwaliteit zijn. Gebruik daarnaast altijd iPhone gereedschap van goede kwaliteit zodat je geen schroeven beschadigt tijdens de reparatie.


iPhone 6 scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6 reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6 reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: