14 april 2017

iPhone 6 volume kabel repareren

Is de volume kabel van je iPhone 6 defect en werken daardoor functies niet meer zoals de verschillende volume knoppen en de mute switch? Gelukkig kan je met behulp van deze uitgebreide reparatie handleiding dit eenvoudig zelf oplossen. Het vervangen van de volume kabel is geen lastige reparatie en je bent er ongeveer 30 minuten mee bezig.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het repareren is het belangrijk dat je de reparatie rustig uitvoert. We adviseren daarnaast ook altijd om te kiezen voor hoge kwaliteit iPhone 6 onderdelen zodat je zeker weet dat je niets inlevert ten opzichte van de kwaliteit die je bent gewend.

Bekijk de video die je hieronder ziet goed. Wanneer de video té snel gaat kan je deze pauzeren!

Heb je na het bekijken van de video nog vragen over de reparatie? Dan kan je die natuurlijk altijd onder het bericht plaatsen. Wil je nog meer reparatie handleidingen van de iPhone 6 bekijken? Bekijk dan het iPhone 6 reparatie overzicht »


iPhone 6 volume kabel repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6 reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6 reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: