4 maart 2017

iPhone 6 wifi antenne repareren

Het is erg vervelend wanneer de wifi antenne van je iPhone 6 kapot is en je hierdoor geen wifi meer kunt gebruiken. Gelukkig kan je in deze handleiding lezen hoe je zelf de iPhone 6 wifi antenne kunt repareren en waar je tijdens de reparatie nog meer rekening mee moet houden. Het repareren van de wifi antenne van je iPhone 6 is een wat complexer verhaal dan bijvoorbeeld die van het iPhone 6 scherm vervangen. Dit komt omdat er meerdere oorzaken meespelen met je wifi ontvangst, zo is bijvoorbeeld ook je GPS antenne mede verantwoordelijk voor het signaal en is daarnaast ook nog eens het frame van je iPhone belangrijk (zorgen beide voor de geleiding van het signaal).

De duur van de reparatie is ongeveer 20 minuten (voor een onervaren reparateur zal dit iets langer duren) en de moeilijkheid is gemiddeld.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Voor het uitvoeren van de reparatie is het altijd belangrijk om de basis goed voor elkaar te hebben. Een goede basis is goed gereedschap zoals een iPhone reparatieset en een magnetische schroefmat. Bekijk de video die je hieronder kunt zien dan ook goed, zo kan je precies zien wat je moet doen om de wifi antenne te vervangen.

Wil je nadat je deze video hebt bekeken nou nog meer weten over het repareren van je iPhone 6? Bekijk dan ook eens de andere reparatie handleidingen van Appletips waarop je precies kunt zien hoe je onderdelen van je iPhone 6 zelf kunt vervangen. iPhone 6 handleidingen bekijken »


iPhone 6 wifi antenne repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6 reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6 reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!