26 februari 2017

iPhone 6s aan uit knop repareren

Is je iPhone 6s aan uit knop kapot en kan je daardoor geen functies meer bedienen zoals de aan en uit knop (powerknop), de harder en zachter knoppen (de volume kabel zit aan de aan en uit knop vast) of wanneer de flitser van je achter camera niet meer werkt. Gelukkig kan je deze problemen snel oplossen door de aan en uit knop te vervangen. Deze reparatie is een gemiddelde reparatie en zal ook wat langer duren dan andere reparaties. De reparatie is niet super moeilijk maar vooral de duur van de reparatie (ongeveer 35 minuten) in combinatie met een secuur werkje zorgt voor de moeilijkheidsgraad.

Het vervangen van de iPhons 6s aan uit knop kan je met deze reparatie video helemaal zelf! We raden aan om de video die je hieronder ziet goed te volgen, we laten je namelijk stap voor stap zien hoe je het kapotte onderdeel kunt vervangen voor een nieuw onderdeel.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Bij de reparatie is het aan te raden om gebruik te maken van iPhone onderdelen van hoge kwaliteit. Zo weet je namelijk zeker dat het onderdeel goed is en ook goed zal functioneren. Gebruik ook altijd een goede iPhone reparatieset en voor deze reparatie is het zeker aan te raden om ook een magnetische schroefmat te gebruiken (zo houd je goed overzicht tijdens de reparatie).

Heb je na het bekijken van deze reparatie video de smaak te pakken? Bekijk dan ook ons een onze andere reparatie handleidingen »


iPhone 6s aan uit knop repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: