20 februari 2017

iPhone 6s achter camera repareren

Is de achter camera van je iPhone 6s kapot? Met een nieuwe iPhone 6s achter camera kan je zelf de defecte achter camera repareren zodat je weer mooie foto's en video's kunt maken met je iPhone 6s. Je vervangt de achter camera ook wanneer deze niet meer goed wil scherp stellen, bij een beschadigde camera (vlekken op foto's) en heel soms ook wanneer de voorcamera niet meer werkt (kan ook aan de achter camera liggen). Het vervangen van de achter camera duurt ongeveer 10 minuten en is voor een beginnende reparatie goed te doen wanneer je de video die hieronder staat goed volgt.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Voor het uitvoeren van de reparatie is het belangrijk om de video hieronder goed te bekijken. Gebruik daarnaast altijd goed gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren en niks kapot maakt tijdens het repareren. Voer de reparatie altijd uit met iPhone 6s onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je namelijk zeker dat het onderdeel goed is en dat deze ook goed zal functioneren in je iPhone.

Wil je na het bekijken van deze video nog meer reparatie video's zien waarmee je helemaal zelf defecte onderdelen van je iPhone kunt vervangen voor goede onderdelen? Bekijk dan alle reparatie handleidingen »


iPhone 6s achter camera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!