22 februari 2017

iPhone 6s home button repareren

Is de home button van je iPhone 6s kapot? Gelukkig kan je op deze pagina precies lezen hoe je zelf de iPhone 6s home button kunt repareren. Met onderstaande reparatie video kan je precies zien hoe je de defecte home button in ongeveer 10 minuten kunt vervangen. De reparatie is goed uit te voeren voor een beginnende reparateur en wordt voor de reparateur ook als makkelijk beoordeeld.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Na het vervangen van de home button werkt je touch ID niet meer (functie van de home button werkt wel gewoon). We raden altijd aan om de reparatie uit te voeren met een goede iPhone reparatieset en veel mensen vinden het daarnaast handig om een magnetische schroefmat te gebruikten zodat je goed overzicht kunt houden tijdens de reparatie. Ook het gebruin iPhone 6s onderdelen van hoge kwaliteit is belangrijk voor het uitvoeren van de reparatie, zo weet je zeker dat de onderdelen goed zijn.

Wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan ook eens andere reparatie handleidingen van Appletips »


iPhone 6s home button repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: