10 juli 2017

iPhone 6s plus achter camera repareren

Is de achter camera van je iPhone 6s plus kapot? Dat is erg vervelend want nu is het niet meer mogelijk om je prachtige afbeeldingen vast te leggen. Gelukkig is het vervangen van de achter camera erg goed zelf te doen met behulp van de video die je hieronder ziet. Het vervangen van de iPhone 6s plus achter camera kan in sommige gevallen ook de oplossing zijn voor het niet werken van de voorcamera. Daarnaast is het vaak de oplossing voor een achter camera wat helemaal niet meer werkt of wanneer er strepen of vlekken zit op de afbeeldingen of video's die je maakt met deze camera.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Wanneer je de reparatie gaat uitvoeren is het belangrijk om altijd gebruik te maken van iPhone gereedschap van goede kwaliteit zodat je zeker weet dat dit goed is. Voor beginnende reparateurs adviseren we ook om gebruik te maken van de magnetische schroefmat voor het goed ordenen van alle schroefjes. Het vervangen van de achter camera is niet een moeilijke reparatie en zal ongeveer 10 minuten duren.

Bekijk onderstaande video goed, zo verklein je de kans op het maken van fouten!

Nu je de video hebt bekeken weet je hoe eenvoudig het vervangen van de achter camera zelf is. Het is belangrijk om altijd te kiezen voor iPhone 6s plus onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat het product goed zal functioneren. Wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht op onze website »

 


iPhone 6s plus achter camera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: