11 mei 2017

iPhone 6s plus oorspeaker repareren

Is de oorspeaker van je iPhone 6s plus defect of werkt deze niet meer goed? In deze handleiding vertellen we je precies hoe je dit zelf kunt oplossen door de oorspeaker te vervangen. Gelukkig is het vervangen van de oorspeaker erg eenvoudig en duurt dit ongeveer 10 minuten. In de video zie je stap voor stap hoe het onderdeel wordt gedemonteerd en hoe een nieuw onderdeel wordt gemonteerd.

Naast dat de niet functionerende oorspeaker aan een defecte oorspeaker kan liggen, kan het ook worden veroorzaakt door de voorcamera kabel. Deze zorgt namelijk voor de verbinding tussen het moederbord en de oorspeaker zelf.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het repareren is het belangrijk om een goede reparatieset te gebruiken zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Gebruik ook altijd een magnetische schroefmat zodat je alle schroeven goed kunt terugplaatsen.

Nu je de video hebt bekeken weet je alles over het oplossen van het probleem van een defecte oorspeaker. Voor meer reparatie video's kan je het reparatie overzicht bekijken »


iPhone 6s plus oorspeaker repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: