20 april 2017

iPhone 6s plus scherm repareren

Een gebarsten scherm of een defect LCD bij je iPhone 6s plus is natuurlijk erg vervelend. Gelukkig kan je met deze reparatie video stapsgewijs zien hoe je dit zelf kunt vervangen. Het scherm en het LCD bestaat uit 1 module en is ongeveer in 20 minuten zelf te monteren en is erg goed zelf te doen (zonder veel ervaring).

Het is aan te raden om voor de reparatie altijd gebruik te maken voor van goede onderdelen voor de iPhone 6s plus. Zeker bij de iPhone 6s plus is het belangrijk om te kiezen voor een iPhone 6s plus scherm van hoge kwaliteit.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Voor alle beginnende reparateurs raden we aan om de reparatie video goed te volgen zodat je geen fouten kunt maken tijdens het repareren. Gebruik ook altijd een goede basis voor de reparatie (goed gereedschap en ook een magnetische schroefmat), dit zorgt ervoor dat de reparatie een stuk soepeler zal verlopen wat natuurlijk erg fijn is.

Nu je precies weet hoe je zelf het scherm moet vervangen wensen we je veel succes tijdens het vervangen van het scherm. Wil je naast deze reparatie video nog meer video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht »


iPhone 6s plus scherm repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: