24 februari 2017

iPhone 6s trilmotor repareren

Wanneer de trilmotor van de iPhone 6s kapot is kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig kan je dit met onderstaande reparatie video, een nieuwe iPhone 6s trilmotor en wat geduld dit probleem eenvoudig zelf oplossen! Het is belangrijk dat je de reparatie altijd uitvoert met goed gereedschap zoals een goede reparatieset en de magnetische schroefmat. Het vervangen van de iPhone 6s trilmotor is makkelijk en duurt ongeveer 10 minuten. Zelfs voor beginnende reparateurs is deze reparatie goed te doen.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Tijdens het vervangen is het altijd belangrijk om de reparatie video die je hieronder kunt zien goed te volgen. In de reparatie video laten we namelijk stap voor stap zien hoe je de defecte trilmotor kunt vervangen voor een nieuwe. Maak wanneer je de reparatie gaat uitvoeren wel altijd gebruik van iPhone onderdelen van hoge kwaliteit, zo weet je zeker dat je de reparatie goed kunt uitvoeren en dat het onderdeel ook goed functioneert.

Wil je meer reparatie video's zien? Bekijk dan alle reparatie video's van Appletips »


iPhone 6s trilmotor repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!