20 februari 2017

iPhone 6s voorcamera repareren

Is de voorcamera van je iPhone 6s kapot? Met deze reparatie video kan je in ongeveer 15 minuten zelf de iPhone 6s voorcamera repareren zodat je deze weer kunt gebruiken tijdens het maken van je selfies of tijdens het facetimen. De reparatie is makkelijk en met behulp van de reparatie video ook voor de beginnende reparateur goed uit te voeren.

Belangrijk tijdens de reparatie:
Allereerst zul je bij de reparatie eerst het iPhone 6s scherm moeten verwijderen zodat je bij de voorcamera kabel kunt. Daarnaast is het gebruik van een goede iPhone reparatieset en daarnaast ook een magnetische schroefmat zeker aan te raden bij de reparatie. Dit gereedschap zorgt er namelijk voor dat je overzicht houdt tijdens de reparatie en de reparatie ook goed kunt uitvoeren.

Wil je na het bekijken van deze reparatie video nog meer reparatie handleidingen bekijken? Bekijk dan het reparatie handleidingen overzicht


iPhone 6s voorcamera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!