1 maart 2017

iPhone 6s wifi en gps antenne repareren

Is de wifi en gps antenne van je iPhone 6s kapot waardoor je geen wifi en gps bereik meer hebt? Een defecte iPhone 6s wifi en gps antenne is zeker vandaag de dag erg vervelend en zeker noodzakelijk! Gelukkig kan je met onderstaande video precies zien hoe je dit zelf kunt repareren. De duur van de reparatie is ongeveer 10 minuten en is makkelijk uit te voeren.  Wel raden we aan om tijdens het verwijderen van het iPhone 6s scherm voorzichtig te zijn zodat je deze niet kapot maakt!

Belangrijk tijdens de reparatie:
Zoals bij elke andere reparatie aan je iPhone is het belangrijk om altijd met goed gereedschap te werken en iPhone 6s onderdelen van hoge kwaliteit. Dit is de basis van elke reparatie en daarom is het ook zo belangrijk dat je hier altijd rekening mee houdt.

Wil je na het kijken van de reparatie video over de iPhone 6s wifi en gps antenne meer reparatie video's zien? Neem dan eens een kijkje op de overzichtspagina van alle reparatie handleidingen. Bekijk reparatie handleidingen »


iPhone 6s wifi en gps antenne repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Meer iPhone 6S reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Meer iPhone 6S reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: