22 juli 2017

iPhone 7 achter camera repareren

De achter camera van je iPhone 7 is erg belangrijk wanneer je belangrijke momenten wilt vastleggen en het is natuurlijk erg vervelend wanneer deze defect is. Het vervangen van de achter camera is een gemiddelde reparatie en zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. Blijf tijdens het reparatie altijd rustig zodat je de kans op het maken van fouten minimaal is.

Belangrijk tijdens de reparatie

Het is erg belangrijk dat je tijdens de reparatie gebruik maakt van goed iPhone gereedschap zodat je de reparatie goed kunt uitvoeren. Kies ook altijd voor onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat je de kwaliteit houdt die je bent gewend en kan je ook na het vervangen nog prachtige foto's en video's maken.

Nu je de video hebt bekeken weet je precies hoe je zelf de achter camera van de iPhone 7 kunt vervangen. Wil je na het bekijken van deze reparatie video nog meer video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht op de website »


iPhone 7 achter camera repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: