1 augustus 2017

iPhone 7 geluidsbox repareren

Werkt de geluidsbox van je iPhone 7 niet meer? Gelukkig kom je er in dit bericht achter hoe je dit zelf kunt vervangen. In de reparatie video die hieronder is te zien laten we je stap voor stap zien hoe je dit zelf kunt repareren! Het vervangen van de geluidsbox is een gemiddelde reparatie waar je ongeveer 20 minuten mee bezig bent. De geluidsbox van de iPhone 7 staat ia de dock connector in verbinding. Soms kan het zo zijn dat het vervangen van de geluidsbox niet de oplossing zijn, dan wordt het probleem vrijwel altijd via de dock connector veroorzaakt.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het repareren is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van een goede iPhone reparatieset en daarnaast maakt een magnetische schroefmat het repareren ook erg eenvoudig. We raden altijd aan om rustig te werk zodat je geen fouten kunt maken tijdens het repareren.

Nadat je de reparatie video hebt bekeken ben je klaar om de reparatie zelf uit te voeren. Wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht van Appletips »


iPhone 7 geluidsbox repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!