28 juli 2017

iPhone 7 oorspeaker repareren

De oorspeaker van de iPhone 7 is vanzelfsprekend een van de belangrijkste onderdelen binnen in de iPhone. De oorspeaker zorgt er namelijk voor dat je uiteindelijk je gesprekspartner goed kunt horen wanneer je aan het bellen bent. Het vervangen van de oorspeaker zal ongeveer 15 minuten duren en is een gemiddelde reparatie.

Naast dat een niet functionerende oorspeaker het probleem kan zijn van het niet goed kunnen horen van je gesprekspartner kan het ook zo zijn dat dit probleem wordt veroorzaakt door een defecte iPhone 7 voorcamera kabel. Dit komt omdat de voorcamera kabel het verbindingsstuk is tussen de oorspeaker en het moederbord.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het vervangen van de oorspeaker is het erg belangrijk dat je de reparatie uitvoert met een goede iPhone reparatieset zodat je geen schroeven of onderdelen beschadigt. Maak daarnaast altijd gebruik van iPhone 7 onderdelen van hoge kwaliteit zodat je er zeker van bent dat het onderdeel goed zal functioneren! Neem ook altijd voldoende tijd voor het uitvoeren van de reparatie zodat je hier geen fouten bij kunt maken.

Nu je de reparatie video hierboven hebt kunnen bekijken weet je precies hoe je de oorspeaker zelf kunt vervangen. Wil je nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht op de website »


iPhone 7 oorspeaker repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: