29 augustus 2017

iPhone 7 plus scherm en LCD repareren

Is je iPhone 7 plus scherm gebarsten of is het LCD kapot? Met het vervangen van je iPhone 7 plus scherm en LCD los je beide problemen op. Het vervangen van zal ongeveer 30 minuten duren en wordt gezien als een reparatie van gemiddeld niveau.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het vervangen van het scherm en LCD is het erg belangrijk dat je voldoende tijd neemt voor de reparatie. Voor deze reparatie adviseren we altijd om gebruik te maken van de magnetische schroefmat zodat je geen fouten kunt maken bij het terugplaatsen van schroeven. Gebruik ook altijd een goed setje gereedschap en voor het vervangen van het scherm en LCD heb je ook de speciale tri wing schroevendraaier nodig.

Extra voorzichtig bij home button!

Tijdens de reparatie is het erg belangrijk dat je voorzichtig bent bij het demonteren van het scherm en LCD en dan met name bij de home button (en home button kabel). Beide onderdelen zijn erg gevoelig maar ook zeer belangrijk bij de iPhone 7 plus. Wanneer je de home button kapot maakt zal deze niet meer functioneren en werkt ook je touch ID niet meer. Gelukkig is het niet nodig om hier bang voor te zijn wanneer je gewoon rustig te werk gaat.

Nu je bovenstaande video hebt bekeken van het vervangen van het iPhone 7 plus scherm en LCD kun je zelf aan de slag om dit te fixen! Bekijk voor de reparatie altijd even goed de video zodat je precies weet wat je kunt verwachten tijdens het repareren je iPhone 7 plus scherm en LCD.

Wil je nog meer reparatie video's bekijken om zelf je iPhone te fixen? Bekijk dan het reparatie overzicht voor meer reparatie video's »


iPhone 7 plus scherm en LCD repareren

Moeilijkheidsgraad Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!