19 juli 2017

iPhone 7 trilmotor repareren

Functioneert de trilmotor van je iPhone 7 niet meer? In veel gevallen is een niet functionerende trilmotor erg vervelend! In deze reparatie handleiding (met video) laten we je precies zien hoe je dit zelf kunt repareren! Het vervangen van de trilmotor zal ongeveer 20 minuten duren.

Belangrijk om te weten is dat de trilmotor via de iPhone 7 dock connector in verbinding staat met het moederbord. Wanneer het vervangen van de trilmotor geen positief effect oplevert wordt het altijd veroorzaakt door een defecte dock connector.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het repareren is het belangrijk dat je altijd te werk gaat met iPhone 7 onderdelen van de hoogste kwaliteit, zo weet je zeker dat het goed zal functioneren. Ook vinden veel mensen het fijn om tijdens de reparatie gebruik te maken van een speciale magnetische schroefmat zodat je goed overzicht kunt houden tijdens het repareren. Gebruik ook altijd goed gereedschap zodat je geen schroeven of onderdelen kan beschadigen.

Nu je de video hebt bekeken en ook precies weet waardoor een niet goed functionerende trilmotor wordt veroorzaakt kun je zelf aan de slag. Ga altijd rustig te werk en volg de video hierboven goed. Bekijk het reparatie overzicht voor meer reparatie video's »


iPhone 7 trilmotor repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen: