5 juli 2017

iPhone 7 voorcamera kabel repareren

Is de iPhone 7 voorcamera kabel defect en wil je deze zelf gaan vervangen? Naast de voorcamera is deze kabel ook verantwoordelijk voor het in verbinding staan met het moederbord van de oorspeaker en zit de proximity sensor in deze kabel (zorgt voor het automatisch uitschakelen van het scherm wanneer je bijvoorbeeld aan het bellen bent). De voorcamera is vandaag de dag natuurlijk erg belangrijk vanwege het maken van de vele selfies.

Belangrijk tijdens de reparatie:

Tijdens het uitvoeren van de reparatie is het belangrijk dat je gebruik maakt van goed gereedschap zoals de uitgebreide iPhone reparatieset. Voor beginnende reparateurs raden we aan om de magnetische schroefmat te gebruiken zodat je zeker weet dat je de schroeven terugplaatst op de juiste plek in de iPhone. Het uitvoeren van de reparatie zal ongeveer 15 minuten duren en wordt gezien als een gemiddelde reparatie.

Bekijk onderstaande reparatie video goed. Gaat de video té snel, pauzeer deze dan even!

Nu je de video hebt bekeken weet je precies hoe je dit helemaal zelf kunt fixen! Onthoud altijd dat het belangrijk is om de juiste iPhone 7 onderdelen te gebruiken tijdens de reparatie. Wil je nog meer iPhone reparatie handleidingen bekijken? Bekijk dan het iPhone reparatie overzicht »

 


iPhone 7 voorcamera kabel repareren

Moeilijkheidsgraad
Reparatie handleiding Onderdeel bestellen Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Onderdeel bestellen
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!