15 augustus 2017

iPhone SE batterij repareren

Gaat je iPhone SE batterij snel leeg of functioneert deze helemaal niet meer? Dan is een nieuwe batterij in de meeste gevallen de oplossing van dit probleem. Het vervangen van de batterij is geen moeilijke reparatie en zal ongeveer 10 minuten minuten duren voor een ervaren reparateur. Tijdens de reparatie is het belangrijk dat je ook een nieuwe sticker plaatst om de batterij goed op zijn plek te houden.

Belangrijk tijdens de reparatie

Tijdens het vervangen van de batterij is het belangrijk dat je altijd zorgvuldig te werk gaat met bijvoorbeeld een magnetische schroefmat en natuurlijk een goede iPhone reparatieset zodat je alle schroeven goed kunt demonteren en vervolgens weer kunt monteren. Het is belangrijk om altijd voor een batterij te kiezen van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat deze ook goed zal functioneren. Kies daarom altijd voor iPhone SE onderdelen van hoge kwaliteit!

Wil je na het bekijk van bovenstaande video nog meer reparatie video's bekijken? Bekijk dan het reparatie overzicht op de website voor nog meer video's »


iPhone SE batterij repareren

Moeilijkheidsgraad Reparatie handleiding Meer reparatie videos 
Moeilijkheidsgraad:
Reparatie handleiding
Meer reparatie videos 


Let op: FixjeiPhone, noch appletips kan aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of defecte onderdelen na een reparatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle handelingen die worden uitgevoerd.
Reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

Een reactie toevoegen:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!